Om oss

Besteadvokat Bergen gjør det enklere for deg å finne riktig advokat til akkurat hva din sak gjelder. Gjennom vår tjeneste kan du velge å få tilbud fra ulike advokater. Etter at du har fått tilbudene er det bare å sammenligne pris og advokatenes erfaringer, for deretter å velge det beste tilbudet.

Slik fungerer det

Tjenesten er helt gratis å bruke, samt helt uforpliktende. Du trenger bare å fylle ut skjemaet vårt med den nødvendige informasjonen. Deretter får du opp de advokatene som arbeider innenfor det saksområdet du har valgt i Bergen. Videre velger du helt enkelt hvilke advokater du ønsker å få et tilbud fra. I løpet av 3 virkedager vil du motta tilbud fra de valgte advokatene, og kan så sammenligne.  Til slutt velger du beste advokaten til din sak og til best pris.

Vårt mål

Vårt mål og fokus er å hjelpe privatpersoner til å ta gode valg for deres egen privatøkonomi. Besteadvokat Bergen skal gi deg god informasjon om de forskjellige tjenestene, slik at du vet bedre når du kan ha behov for en advokat og hvordan du skal finne en dyktig advokat innenfor ditt saksområde. Mange trenger advokat på et eller annet sted i livet, men hverdagskost er det ikke. Derfor er det greit å få noen råd på veien slik at man vet hvordan en advokat jobber og når du burde få juridisk rådgivning. Vi ønsker også å hjelpe deg til å finne en dyktig advokat som kan hjelpe deg.

Slik når vi vårt mål

Du finner enkelt den riktige advokaten til saken som har oppstått gjennom å bruke våre tjenester. Her innhenter du flere tilbud fra ulike advokater til det saksområde du trenger hjelp til. Slik vil du raskt kunne sammenligne flere tilbud og finne både det beste tilbudet og til den beste prisen.

Hvorfor velge oss?

Vi ønsker å hjelpe deg å finne riktig advokat og vet hvor viktig dette er for å vinne i saken. Nettopp derfor har vi samlet all nødvendig informasjon på ett og samme sted. Slik får du full oversikt over de mange rettsområdene Norges lover inneholder og hvordan finne riktig advokat til din sak. Ettersom alt er samlet på samme sted trenger du ikke bruke mye energi for å finne tilstrekkelig informasjon. Om du så forstår at du trenger juridisk rådgivning eller bistand i saken, kan du gjennom vår tjeneste innhente tilbud på advokater. Du vil med andre ord både spare penger og tid gjennom vår tjeneste.

Finn beste advokat i Bergen

Ved å få tilbud fra flere advokater i Bergen, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Hvordan få gratis advokat?

Advokater koster ofte mye, men visste du at det finnes gratis juridisk rådgivning? Gratis advokat, eller også kaldt fri rettshjelp, kan fås av privatpraktiserende advokater og rettshjelpere eller fra de offentlige advokatkontorene. Å få gratis sakførsel Om...

les mer

Hva gjør en advokat?

Flere advokater er allmennpraktiserende og tar dermed forskjellige saker innenfor mange rettsområder, mens andre har spesialisert seg innenfor visse rettsområder, deriblant patentrett, selskapsrett og EØS-rett. Juridiske områder Ulike advokater vil jobbe...

les mer

Hva er en advokat?

En advokat jobber med å gi juridiske råd innenfor Norges lover. Videre forhandler de på vegne av klienter og fører saker for retten. Med andre ord handler deres jobb om å vurdere ulike saker og tvister som oppstår mellom to parter. Arbeidsoppgaver til...

les mer